Newsletter


Get the latest news from Otilia Brailoiu

SUBMIT

Personal Data Policy

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI?

AMICA MIA S.R.L. cu sediul social in Constanta, str. George Enescu nr. 10, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/113/2006 si avand cod fiscal RO18299950.

Prezenta politica are drept obiect informarea dumneavoastra asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de AMICA MIA S.R.L. si se aplica tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu pagina noastra web: www.otiliabrailoiu.ro

AMICA MIA S.R.L. este permanent preocupata de asigurarea unei experiente de cumparare depline pentru Cumparatorii nostri. Astfel, depunem toate eforturile pentru a oferi Cumparatorilor nostri atat produse de calitate cat si informatii si indrumari post vanzare, respectiv: newslettere, invitatii la evenimente, campanii si oferte speciale –cu privire atat la produsele si activitatea noastra cat si la cele ale partenerilor nostri (denumite in mod colectiv „Newsletter”).

AMICA MIA S.R.L consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

CE FEL DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM?

Colectam si prelucram doar acele date personale ale dumneavoastra care ne sunt necesare pentru a va putea oferi o experienta de cumparare de cea mai inalta calitate cu privire la produsele si serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web. Astfel, datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include cu titlu de exemplu:
a. date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume, nume de utilizator;
b. date de contact: adresa fizica, numar de telefon, adresa de email;
c. date pe care ni le puneti la dispozitie cu ocazia crearii contului de utilizator pe pagina noastra web, inregistrarii, actualizarii datelor sau renuntarii la Newsletter, precum si cu ocazia inregistrarii si participarii la evenimentele organizate sau sprijinite de noi;
d. date primite sau colectate cu ocazia vizitelor la magazinele noastre sau la evenimentele organizate de noi si/sau partenerii nostrii: pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si accesului in aceste locatii;
e. cont bancar si alte informatii financiare pentru desfasurarea relatiei contractuale, daca este cazul;
f. date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online, in aplicatiile dezvoltate de noi sau accesarea Newsletterelor, materialelor si comunicarilor pe care vi le trimitem in contul de utilizator, telefonic sau pe e-mail;
g. alte date pe care ni le puteti pune la dispozitie.

In situatia in care doriti sa faceti parte din echipa AMICA MIA S.R.L. si astfel sa va angajati la noi, vom procesa acele date necesare in procesul de angajare, respectiv date de identificare (nume complet, sex, data nasterii), date de contact (numar de telefon, adresa de corspondenta si adresa de e-mail), precum si orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin formularele de aplicatie si CV sau pe care ni le furnizati prin depunere sau transmitere in format fizic la biroul nostru si/sau electronic prin e-mail.

 CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE?

AMICA MIA S.R.L. colecteaza in format fizic si electronic doar acele date personale pe care dumneavoastra ni le furnizati in mod voluntar, cat si informatiile disponibile din surse publice, astfel:
a. in cazul achizitionarii de produse si servicii de la noi sau in discutiile prealabile achizitionarii acestora;
b. prin intermediul paginii noastre web, cu ocazia inregistrarii in contul dumneavoastra de utilizator/client;
c. prin inregistrarea pentru primirea Newsletterului;
d. atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la bunurile si serviciile noastre sau daca va manifestati interesul de a fi angajat sau contractat de societatea noastra sau de a colabora cu noi;
e. in cazul in care ne intalnim la un eveniment si spre exemplu facem schimb de carti de vizita;
f. cu ocazia accesarii altor informatii disponibile pe baza de inregistrare.

Va reamintim ca aveti libertatea deplina de a ne furniza aceste date personale. Cu toate acestea, in lipsa acestora, desfasurarea raporturilor contractuale nu vor fi posibile.

CARE ESTE SCOPUL IN CARE VA PRELUCRAM DATELE PERSONALE SI CARE SUNT TEMEIURILE LEGALE ALE

Pentru orice prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal AMICA MIA S.R.L. va va informa cu privire la scopul in care se face respectiva prelucrare, cu titlu de exemplu astfel:
1. Achizitionarea de catre dumneavoastra de bunuri si servicii: Prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru vanzarea produselor si prestarea serviciliilor contractate, cu respectarea prevederilor Termenilor si conditiilor AMICA MIA S.R.L. si ale dispozitiilor legilor in vigoare privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si achizitiile de bunuri si servicii, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.
2. Comunicari si Newslettere: In situatia in care deja ne sunteti client/cumparator sau daca ne-ati contactat in scop profesional, prelucram datele dumneavoastra personale pe baza interesului legitim de a va transmite comunicari specifice, Newsletterele, de interes pentru dumneavoastra si de asemenea inclusiv invitatii la evenimentele noastre si ale partenerilor nostri.

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, la momentul abonarii dumneavoastra (prin intermediul paginii noastre web sau printr-o alta forma de solicitare directa) va vom solicita consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale pentru a va putea furniza respectivele servicii la care ati solicitat abonarea.

3. Organizarea de evenimente cu scop de promovare, instruire, stiintific sau profesional: Acestea pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si ale accesului in respectivele locatii;
4. Angajari: In masura in care avem posturi deschise si o persoana isi manifesta interesul de a face parte din echipa AMICA MIA S.R.L., colectam informatiile necesare pentru procesul de angajare, pentru a evalua daca sunteti potrivit pentru postul respectiv. Prelucrarea datelor personale in procesul de angajare se face in temeiul legii, respectiv in vederea executarii unui contract cu dumneavoastra, iar aceasta prelucrare reprezinta faza precontractuala.

Suntem permanent interesati sa eficientizam procesului de angajare, fapt pentru care, avand ca baza interesul nostru legitim, vom pastra evidenta persoanelor care au participat la procesele de evaluare si a motivelor pentru care aplicatia acestora a fost respinsa.

In momentele in care anuntam posturi vacante, puteti aplica pentru un loc in echipa AMICA MIA S.R.L. prin transmiterea aplicatiei dumneavoastra: prin e-mail, prin depunerea in format fizic la sediul nostru sau prin utilizarea sectiunii dedicate a paginii noastre web de la acel moment.

In situatia depunerii aplicatiei prin utilizarea sectiunii dedicate a paginii noastre web, vom avea nevoie si va vom solicita urmatoarele date cu caracter personal: nume si date de identificare complete, adresa de corespondenta si adresa de e-mail, numar de telefon si CV. Aceste datele personale sunt necesare si le vom folosi in procesul de angajare in scopul: a. desfasurarii si administrarii procesului de angajare; b. evaluarii pentru a stabili daca aveti profilul profesional potrivit pentru echipa AMICA MIA S.R.L.; c. contactarii cu privire la aplicatia depusa de catre dumneavoastra; d. contactarii dumneavoastra pe viitor cu privire la alte oportunitati sau posturi care pot deveni disponibile care v-ar putea interesa; e. pastrarea unei evidente a sesiunilor noastre anterioare de angajare la care ati participat si a motivelor pentru care aplicatia dumneavoastra a fost respinsa.

Orice prelucrare a datelor dvs. în scopurile menționate anterior are la bază unul dintre următoarele temeiuri: 1.Executare a unui contract privind achiziționarea unor bunuri si/sau servicii, caz in care sunt prelucrate următoarele date personale: datele dumneavoastra de identificare (în calitate de client persoană fizică sau de reprezentat ori alt angajat al unui client persoană juridică), datele de contact și poziția dumneavoastra 2.Îndeplinirea unor obligații prevăzute de dispozițiile legale în sarcina Societății (i.e. privind prevenirea și combaterea spălării de bani și necesitatea cunoașterii clientelei), în măsura îndeplinirii condițiilor privind aplicabilitatea acestora – fiind prelucrate pe acest temei datele de contact și CNP-ul, seria și nr. C.I. sau ale pașaportului acționarilor/asociaților; 3.Consimțământ, în ceea ce privește transmiterea newsletterelor sau a invitațiilor la evenimentele AMICA MIA S.R.L. – pentru prelucrarea datelor dumneavoastra de identificare și de contact.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Va reamintim ca in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:
a. Acces la datele personale cu privire la dumneavoastra pe care AMICA MIA S.R.L. le prelucreaza.
b. Obtinerea rectificarii acelor date personale inexacte prin contactarea AMICA MIA S.R.L. si/sau actualizarea lor prin contul de utilizator/client.
c. Obtinerea restrictionarii prelucrarii datelor dumneavoastra personale atunci cand: a. contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care noi le prelucram; b. prelucrarea datelor dumneavoastra personale este ilegala; c. nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul in care facem prelucrarea, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, sau d. va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, cat timp verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
d. Portabilitatea datelor Portabilitatea datelor dumneavoastra personale, solicitand in acest sens AMICA MIA S.R.L. sa transmita, fie către dumneavoastra, fie către un alt operator de date, a unei copii a datelor dumneavoastra personale furnizate catre AMICA MIA S.R.L. pe care le prelucram;
e. Obtinerea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive: a. datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; b. va retrageti consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic sau motive legitime pentru prelucrare; c. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; d. datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine AMICA MIA S.R.L. în baza legii;

Daca aveti orice nelamuriri sau intrebari cu privire la drepturile si prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare sau sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la sediul nostru sau folosind metodele de contact din finalul prezentei informari.

Va asiguram ca vom analiza fiecare intrebare si fiecare solicitare si va vom comunica raspunsurile si masurile luate in acest sens cat mai rapid posibil, insa nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. Daca avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere si cu privire la aceasta situatie.

Daca veti considera ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile care va sunt oferite, puteti formula o plangere catre ANSPDCP sau va puteti adresa instantelor de judecata competente.

CAT PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Daca ati optat sa primiti comunicari prin Newsletter, vom stoca datele dumneavoastra pentru a va furniza acest serviciu timp de 2 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise. Dupa trecerea acestei perioade de 2 ani, va vom solicita din nou consimtamantul pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia in continuare de Newsletter daca doriti acest lucru.

In orice caz si moment, daca hotarati ca nu mai doriti sa beneficiati de Newsletterul nostru si va retrageti consimtamantul, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale in acest scop.

Datele personale colectate pe care le colectam in procesul de angajare si le utilizam cu scopul de a eficientiza si pastra evidenta sesiunilor anterioare de recrutare sunt stocate pe o perioada de 10 ani de la momentul la care ati aplicat pentru un post in cadrul AMICA MIA S.R.L..

Ca regula generala, vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimtamantul in situatia in care prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant. Reprezinta exceptii de la aceasta regula cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesara in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti sa continuam respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastra personale vor putea fi pastrate de catre noi pentru o perioada mai mare fata de cele indicate anterior, numai in acele situatii in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

CE SE INTAMPLA CU DATELE PERSONALE IN RAPORT CU ALTE PERSOANE?

AMICA MIA S.R.L. nu divulga si nu transfera datele dumneavoastra personale catre terti. Cu titlu de exceptie de la aceasta regula, in situatiile in care divulgarea sau transferul este necesar ori daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil asupra acestui fapt, cu exceptia cazului in care legea aplicabila ne interzice sau ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, (cu titlu de exemplu: prestatori si furnizori de: servicii IT, management de baze de date sau contacte, contabilitate, organizatori de evenimente). AMICA MIA S.R.L. va incheia cu toti acesti imputerniciti contracte care reglementeaza regimul de prelucrare a datelor personale si asigura ca acestia isi asuma obligatiile legale de prelucrare a datelor personale si ofera un nivel adecvat de protectie si securizare al datelor personale si respecta intocmai dispozitiile legale aplicabile in materie.

CUM SECURIZAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Toate datele personale prelucrate de catre AMICA MIA S.R.L. sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.

In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.

ACTUALIZAREA PREZENTEI INFORMARI

Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune intrucat in masura in care vom modifica prezenta Informare, vom publica o noua versiune actualizata pe aceasta pagina web, Informare care o va inlocui pe prezenta.

Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele de mai jos:

– adresa de e-mail: office@otiliabrailoiu.ro
– telefon: 0730080610 / 0722266355
– adresa de corespondenta: Strada Pictor Nicolae Grigorescu 16, Constanta, Romania




MAKE AN ENQUIRY ↓
SEND ENQUIRY →
Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.

Necesare Preferinte Statistici Marketing
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
*_language http://otiliabrailoiu.ro Cookie pentru retinerea preferintei limbii sesiune HTTP
PHPSESSID http://otiliabrailoiu.ro Cookie pentru menținerea sesiunii de lucru sesiune HTTP
gdpr_* [x4] http://otiliabrailoiu.ro Cookie pentru memorarea consimtamantului de acceptare a cookie-urilor pe acest site 1 an HTTP
Checkout http://otiliabrailoiu.ro Retine informatii asupra produselor adaugate in cos 1 month HTTP
Login http://otiliabrailoiu.ro Retine informatii criptate pentru a pastra utilizatorul autentificat dupa ce expira sesiunea 1 month HTTP
Declaratie cookie-uri actualizata in data de 24.05.2018